fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Hørsholm 79ers har valgt at støtte op om kampen mod brystkæft i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. I den anledning har de valgt at gå ”pink”.
Dagens arrangement er et dobbelt-arrangement hvor både dame og herrer vil varme op i lyserød trøjer. Trøjerne vil efter kampen bliver udlodet til en indsamling. Indsamlingen fungerer ved at man ved hjælp af Mobilepay kan ”stemme” på spillerne, for dermed at være med i lodtrækningen om en trøje. Hvis man er interesseret i lodtrækningen skal man anvende nummeret 28456848 og skrive spillerens navn i kommentaren.

Udover de lyserøde opvarmingstrøjer kan publikum også købe ”Pink Biletter”. Ved købt at disse går halvdelen af indtægterne til Kræftens Bekæmpelse. Halvdelen af trøjesalget går også til Kræftens Bekæmpelse, mens dagens lotteri går ubeskåret her til.

Dagens dobbelt-arrangement har også skabt interesse fra Christiansborg. Mellem dame og herrer kampen vil erhvervsminister Brian Mikkelsen være at finde i Hørsholms partnerlounge hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.

Eventet starter kl. 13.30 hvor Hørsholm tager i mod Lemvig i Dameligaen. Efterfølgende tager 79ers mod lokalrivalerne fra Copenhagen Wolfpack.

Mere fra Basketligaen