fbpx
Connect with us

Bakken Bears

HIC vandt i Aarhus og er tæt på DM-finalerne

– Af Anders Møllenberg, Jyske Medier

– Horsens IC vandt mandag aften den tredje DM-semifinale, da horsensianerne i Aarhus vandt med 70-69 på en tre pointscoring sat af Skyler Bowlin med ti sekunder endnu.

Dermed fører Horsens IC serien, som spilles bedst af fem, med 2-1 og kan med en sejr i Horsens på torsdag spille sig i DM-finalerne.

Horsens IC fik en god start på kampen og vandt første quarter med 22-16. HIC satte tre trepointscoringer, og derefter tog Keane Thomann over og scorede 13 point i træk, mod et Bakken Bears-mandskab, som i indledningen virkede noget rådvilde.

Værterne fik bedre styr over spillet i andet quarter. Bakken Bears hentede hurtigt HIC’s føring, og anden halvdel af andet quarter blev en jævnbyrdig affære med vekslende føring. Bakken Bears vandet andet quarter med 21-14 og gik til pause med en beskeden føring på 37-36.

Også i tredje quarter fulgtes de to hold ad dog med Bakken Bears i teten. Bakken Bears tog et par gange føringer på fem-seks point, men hver eneste gang svarede HIC igen. Og mod slutningen viste måltavlen 56-58, inden Daniel Friedrich i sidste sekund satte to point og sendte HIC til pausen mellem tredje og fjerde quarter med en føring på 58-56.

Den udbyggede HIC’erne hurtigt til 63-56, men som i kampens foregående quarters opstod der aldrig for alvor hul mellem de to hold. Bakken Bears svarede kvikt igen, og med ni point i træk kom værterne foran med 65-63, og da Darko Jukic efterfølgende satte to point viste måltavlen med fem minutter igen 65-65.

Derefter fulgtes holdene tæt, indtil Skyler Bowlin satte den afgørende scoring, og Bakken Bears formøblede bolden i kampens sidste angreb.

Keane Thomann endte som topscorer for HIC med 23 point, mens Skyler Bowlin scorede 17 point og Darko Jukic 15

Hos Bakken Bears scorede Nicolai Iversen 23 point, mens Chris Christoffersen satte 13 point.

Fjerde kamp i serien spilles som nævnt på torsdag i Horsens, mens en eventuel femte og afgørende kampe spilles mandag i næste uge i Aarhus.

Denne artikel blev skrevet af hsfo.dk

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

More in Bakken Bears