fbpx
Connect with us

Basketligaen

Hertz er fan af Dedic’ stil

Selvom fremtiden er uvis for Philip Hertz, så synes han, at trækket at hente Arnel Dedic til Næstved har været det rigtige.

Foto: Arkivfoto

I en noget overraskende uvending gik Chris Gillett fra at forberede sig på den kommende sæson hos Team FOG Næstved til at måtte se sig fyret, mens Arnel Dedic, der selv var blevet opsagt hos Horsens IC, blev ansat som ny træner.  Beslutningen har dog ikke skabt forargelse hos den nuværende trup, selvom Gillett har været en yderst vellidt skikkelse. De resultater Arnel Dedic har opnået kigges der med længsel mod i Næstved-truppen, også selvom fremtiden for mange ikke er på plads. En af de spillere er Philip Hertz, der har tilbragt fem sæsoner hos sydsjællænderne.

“Jeg har altid været fan af den træningsstil en træner som Arnel Dedic har. Jeg startede med en træner som Bogdan (Karaicic, red.) og så Milan (Skobalj, red.), så den østeuropæiske spillestil synes jeg er meget fed.”

“Med hensyn til hvad der skal ske næste år, kan jeg ikke lige udtale mig om. Lige i øjeblikket har jeg stor fokus på at færddigøre min uddannelse på CBS, som sker meget snart. Men Arnel er da en fed træner, synes jeg.”

Dermed har det ikke noget at gøre med afskedigelsen af Chris Gillett, der gør, at Philip Hertz overvejer nye græsgange. Selvom han naturligvis er ærgerlig på Gilletts vegne, så kan han godt se idéen i at hive en så vindende træner til, når nu muligheden lå lige for fødderne af ledelsen i Næstved.

“Jeg ved ikke, om det kom som et chok, men tanken havde da været oppe at vende. Det er selvfølgelig ærgerligt at sige farvel til endnu træner, men nu har jeg været i gamet i så lang tid, at jeg forstår forretningssiden af basketball. Ligesom alle andre forretninger så skal der gøres, hvad der er bedst for virksomheden og skabes resultater. Arnel har vist mange gode resultater, og hvis muligheden var der, ville det da være dumt ikke at tage imod den.”

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen