fbpx
Connect with us

Basketligaen

Gammel kending præsenteret i Svendborg-sejr

Svendborg Rabbits præsenterede inden kampen mod BMS Herlev Wolfpack en ny gammel spiller.

Foto: Arkivfoto

Mandag var en rigtig god dag for Kaninerne i det sydfynske. Inden opgøret mod BMS Herlev Wolfpack kunne direktør, Troels Mortensen, præsentere den tidligere Svendborg-spiller Brandon Norfleet, der er kommet sig helt oven på den skade, han pådrog sig for netop Svendborg.

Også inde på banen var der succes. Svendborg havde revanche tilgode i ligaen, da de med et nederlag tidligere på sæsonen til netop Wolfpack blev første Pro A mandskab til at tabe til et Pro B mandskab. Lukas Vargas tropper slog forleden det københavnske Pro B hold i pokalturneringen, og også i ligaen blev det til sejr. Svendborg kunne sende Ulveflokken hjem med et nederlag på 87-70.

Gæsterne lagde ellers ud som lyn og torden og var foran med ti point efter første periode. Hjemmeholdet strammede dog grebet om kampen, og allerede ved pausen var forspringet reduceret til blot et enkelt point.

Anden halvleg blev en mere ensidig affære. Kaninerne satte sig tungt på opgøret, og med periodesejre på otte og ti minutter blev mareridtstarten forvandlet til en komfortabel sejr. Sejren ændrer dog ikke på noget i det samlede regnskab, hvor Svendborg fortsat er sidst i Pro A rækken, mens Wolfpack topper Pro B.

Hjemmeholdets Sidney Umude blev topscorer med 22 point efterfulgt af gæsternes Javion Blake med 19 point. Blakes præstation bliver dog skæmmet lidt af hans 0/7 fra distancen. Durell Vinson leverede en double-double med 18 point og 13 rebounds.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen