fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg
Forrige1 af 8Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Sidste sæson vandt Bakken Bears deres 15. mesterskab i klubbens historie, hvilket kom i hus efter de ligeledes vandt grundspillet. Horsens IC sluttede på andenpladsen to point efter, mens der var hele 16 point ned til Hørsholm på tredjepladsen. Stevnsgade sluttede sæsonen som bundprop og to sejre i 28 kampe, men hvordan slutter grundspillet i denne sæson? Det giver fire eksperter fra Fullcourt et bud på.

Hvem ender som nummer otte i Basketligaen?

Aske: Stevnsgade SuperMen

Stevnsgade er klart forbedret i forhold til sidste sæson på trods af, at profilen Davie Champagnie har forladt klubben. Dog er der kommet flere profiler til, mens de unge talenter har fået et års mere erfaring i Basketligaen. Jeg tror, at Stevnsgade kan være med i flere kampe i denne sæson, men de mangler alvorligt en center. De har pro tempore Mathias Seilund som højeste mand på 204 centimeter, og det vil flere klubber udnytte.

Boba: Stevnsgade SuperMen

Stevnsgade har blandt andet hentet Seilund og Luciano ind til klubben, hvilket er to fine spillere. Sammen med amerikanske James Tyrelle Young og Filip Rajovic, hvis han kan fortsætte sin flotte stime fra sidste sæson, bliver de formentligt profilerne på holdet. Københavnerne har dog ikke den største bredde i truppen, og højdemæssigt er de heller i den høje ende af tabellen. Faktorer som bliver utrolig afgørende for holdet.

Casper: Stevnsgade SuperMen

Selvom Stevnsgade har hentet nogle fine spillere ind på holdet, og de nok skal kunne konkurrere bedre, end de gjorde i sidste sæson, så tror jeg ikke, at det er nok til at komme væk fra sidstepladsen.

Daniel: Stevnsgade SuperMen

Jeg synes godt nok, det var svært. Jeg tror, at det bliver helt tæt mellem Stevnsgade og Wolfpack i ‘kampen’ om sidstepladsen. Stevnsgade fik det til at fungere i slutningen af sidste sæson, og med et par spændende, rutinerede navne i form af Mathias Seilund og Luciano blandet med yngre kræfter i form af Filip Rajovic, så kan Stevnsgade i langt højere grad drille de andre hold, end det var tilfældet sidste år. Dog kan jeg godt se et problem rent højdemæssigt for holdet med få spillere over to meter.

Forrige1 af 8Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Mere fra Bakken Bears