fbpx
Connect with us

Basketligaen

Fullcourt og Fanseat indgår nyt samarbejde

Efter en første sæson med Basketligaen på fanseat.com med lidt bump på vegen, har det nye selskab bag Fanseat, Spring Media, som er en svensk sports stream platform, valgt at lave nogle vigtige ændringer for den kommende sæson. Dette for at sikre et bedre og stabilt produkt for de danske basketball fans.

Vi er enormt glade for, at kunne fortælle at Fullcourt og Fanseat.com er gået sammen, om at sende Basketligaen live i den kommende sæson. Efter Fullcourts store succes med Pokalturneringen i sidste sæson, har vi på Fullcourt nu valgt at gå sammen med Fanseat om at producere kampe fra den bedste danske basketliga.

Det betyder at du kan se frem til en forbedret produktion, med personer bag kameraet, som forstår basketball, og ved hvad basketball fans efterspørger. Nogle af de ting du kan se frem til, er forbedret grafikker undervejs i kampene, optakter med interviews før alle Pro A kampene, og underholdning i pauserne.

“Vi ved godt at det er lidt af et projekt vi kaster os ud i med dette, men det er også bare noget vi brænder for. Hele teamet bag Fullcourt.dk glæder sig enormt meget til at komme i gang. Og vi har virkelig mange planer for live produktionen, som vi håber kan komme lidt i retning af det man kunne opleve med DK4 i sin tid. Dog i et noget mere begrænset omfang,” fortæller ejer af Fullcourt.dk, Casper Pedersen.

Et helt nyt setup med Fanseat

Under det nye ejerskab af Spring Media, har Fanseat gennemgået en kæmpe forbedring. Bl.a. et nyt design af både logo og website, og ikke mindst infrastrukturen omkring hele liveproduktionen. Med StayLive som samarbejdspartner bag opsætningen af signalet, kan Fanseat forsikre de danske basketball fans om, at denne sæson vil fungere væsentlig bedre end sidste sæson.

Udover det månedtlige abonnement, som man kender fra sidste sæson, så er det muligt at købe enkelte kampe, hvis man blot ønsker at se 1 kamp om måneden. Prisen pr. måned bliver i denne sæson 9,99 euro, hvilket svare til godt og vel 75 kr. Udover Basketligaen får du også et hav et internationale ligaer, både indenfor basketball, fodbold og meget andet.

“Vores ambition med vores nye samarbejde med Fullcourt, og vores fortsatte samarbejde med DBBF og Basketligaen, er uden tvivl at vi skal lære af vores erfaringer fra sidste sæson, og levere et endnu bedre produkt til fansene i den kommende sæson. Vi tror på, at ved at samarbejde med Fullcourt, som er Danmarks førende basketball medie, vil det være med til at øge kvaliteten som vi hele tiden har søgt efter,” udtaler Managing Director for Fanseat, Jean-Maël Gineste.

Spændende sæson i vente

Samarbejdet vil ikke kun betyde, at Fullcourt skal producere live kampe fra Basketligaen, men det betyder også at vi her på Fullcourt vil integrere Fanseat afspilleren på vores platform, så det bliver muligt at se kampene direkte via Fullcourt.dk. Der skal dog stadig tilmeldes enten som abonnent eller som Pay-Per-View. Men alt dette foregår direkte i afspillerne.

Også i år vil vi på Fullcourt lave highlights fra Basketligaen, og hjælpe med til at udbrede kendskabet til Basketligaen, så flest mulige forhåbentlig vil følge med.

I år vil du kunne se alle kampe fra Basketligaen. Dog vil Fullcourt kun stå bag produktionen på Pro A vs Pro A kampene, hvilket løber op i 40 grundspilskampe. De resterende kampe vil blive filmet af klubberne selv, og vil som udgangspunkt ikke indebære kommentator eller scoreboard.

Derudover vil Fullcourt naturligvis sørge for at få produceret de fleste kampe fra slutspillet.

Første kamp på Fanseat.com i år, bliver allerede i morgen søndag, når Bakken Bears tager imod Copenhagen Basketball. Det er kl. 14:30 fra Hadsten Hallen.

Du kan se kampen direkte her.

Husk at få tilmeldt dig inden kampstart, så du ikke skal rode med dette når du sidder klar med popcornene i sofaen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

More in Basketligaen