fbpx
Connect with us

Basketligaen

Fullcourt Månedens Hold og Månedens Spiller: November

Vi har kåret Månedens Spiller og Månedens Hold i Basketligaen for november.

Hver måned vil vi på Fullcourt kåre Månedens Hold og Månedens Spiller. Vinderne er blevet fundet efter en afstemning på vores Basketliga-redaktion. Endnu engang har det været uhyr tæt mellem flere spillere, og det har ikke været en nem opgave at finde de udvalgte. Der har dog været hele tre gengangere fra sidste måned!

Det er vigtigt at understrege, at det er en kåring bygget på individuelle præstationer, og ikke holdenes. Med det sagt, så tæller det selvfølgelig op, hvis man har været med til at bidrage til mange sejre for sit hold.

Månedens hold består af to guards, to forwards og en center.

Fullcourt Team of the Month November

Tyre Gathright (Randers Cimbria)
(3 kampe: 23,3 point, 4,6 rebounds, 3,6 assists, 2,3 steals)

Tyre Gathright har fået en flyvende start for Randers, hvor han især har vist sig som en scoringsmaskine. Han er den næstmest scorende i ligaen og har leveret i alle kampe. Han bliver rigtig vigtig for Randers succes i denne sæson.

QJ Peterson (Bakken Bears)
(2 kampe: 23 point, 8 rebounds, 5,5 assists, 4 steals)

QJ Peterson blev månedens spiller i oktober, og han har holdt det høje niveau. Han har kun nået to kampe i denne måned, men han har virkelig forbedret sit reboundspil. Han tager nu 6,8 rebounds pr kamp – og han er blot 1,83 høj!

Deshawn Stephens (Bakken Bears)
(3 kampe: 13,6 point, 9 rebounds, 2 assists, 1,3 steals, 3,3 blocks)

Deshawn Stephens har bevist sig som ligaens bedste tovejs-spiller. Han laver ikke nødvendigvis flest point, men han bidrager med så meget andet, og han er intet mindre end en force i forsvaret. Så skader det heller ikke, at han leverer highlight-dunks på stribe.

Vedran Borovcanin (Horsens IC)
(3 kampe: 19 point, 8,3 rebounds, 4 assists, 1 steal)

Borovcanin fortsætter bare sit imponerende spil. Ligaens ældste mand er langt fra færdig, og han er utrolig vigtig for Horsens. Han træder til, når spillet ikke helt flyder, og der er ikke noget, han ikke kan. Skud, assists, drive, rebound, forsvar… You name it.

Keane Thomann (Bears Academy)
(3 kampe: 17,3 point, 8 rebounds, 1,6 assists, 1 block)

Keane Thomann har været i ligaen siden 2012 og spillet for Bakken Bears, Horsens og nu Bears Academy. Han spiller muligvis noget af sit livs bedste basket i øjeblikket, og har været en af grundene til Bears Academys overraskende flotte spil i denne sæson.

Fullcourt Player of the Month

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen