evn-dk
Fullcourt
17. mar 2018 - 13:43

Fullcourts Forudsigelser: Slutspillet i Basketligaen

Slutspillet i Basketligaen er over os, og første kvartfinaleopgør spilles allerede i dag, hvor Bakken Bears tager imod Wolfpack Basketball. Fullcourts basketkyndige eksperter har givet fire bud på, hvordan vi tror slutspillet forløber sig.

Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Ventetiden er slut! I dag starter slutspillet i Basketligaen endelig, hvor det ganske symptomatisk er mestrene, Bakken Bears, mod oprykkerne, Wolfpack Basketball, i første kvartfinaleopgør. De to klubber spillede ligeledes grundspillets første kamp i sæsonen mod hinanden.

Eftersom samtlige ligahold er direkte kvalificeret til slutspillet, så kan vi endelig se frem til dansk basketball med lidt ekstra spænding og tænding. Det betyder også, at vi traditionen tro på Fullcourt, nu bevæger os ud på dybt vand med forudsigelser af hele slutspillet – med stor chance for at udstille os selv!

I bedste March Madness-stil har Fullcourts Aske Strandbygaard, Boba Keserić, Casper Pedersen og Daniel Christiansen lavet hver deres bracket i forbindelse med slutspillet i Basketligaen.

Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

-

Seneste nyheder