fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Fullcourt Awards: Årets Hold i Basketligaen

Efter sæsonens alt for tidligere afslutning, har vi på Fullcourt redaktionen valgt at stemme om, hvem vi synes fortjener sæsonens priser. Priserne vi har stemt om, er Årets Spiller, Årets Forsvarsspiller, Årets Fans, Årets Hold og Årets Træner. Vinderne vil vi offentliggøre henover de næste dage.

Denne gang er det prisen for Årets Hold, der skal uddeles. Alle på redaktionen har stemt på, hvilke spillere de mener har gjort det bedst i den overstået sæson. Det har givet en startende fem + sjette mand, der ser sådan her ud:

PG: Roberto Gallinat (Horsens IC)

SG: Filip Rajovic (Copenhagen Basketball)

SF: Ryan Evans (Bakken Bears)

PF: Jonathan Jeanne (Randers Cimbria)

C: Michel Diouf (Bakken Bears)

Sjette mand: Evan Fischer (Værløse Blue Hawks)

Roberto Gallinat markerede sig med en flot sæson for Horsens, hvor han scorede flotte 19 point pr kamp i gennemsnit, og var holdets klart bedste spiller. Han er en atletisk point guard, der kan skabe sit eget skud.

Filip Rajovic endte sæsonen som ligaens topscorer med 20,9 point i gennemsnit, og han havde også hele tre kampe med over 30 point. Det bliver spændende at se, om den 22 årige dansker kommer til en større klub i næste sæson.

Ryan Evans var sidste års MVP, og han viste flere gange i sæsonen, hvorfor han måske er den spiller i Basketligaen med det højeste top niveau. Han havde i gennemsnit 12,9 point, 6,2 rebounds og ligaens højeste +- på 12,9.

Jonathan Jeanne havde en formidabel sæson, hvor han var bedste mand på sæsonens store overraskelse, Randers Cimbria. Den 2,18 høje franskmand havde i gennemsnit 17,5 point, 9 rebounds og en effektivitet på hele 22,3.

I går kårede vi Michel Diouf som Årets Forsvarsspiller, og det er også en af grundene til, at han er blevet valgt til Årets Hold. Derudover har han forbedret sit offensive spil gevaldigt ved blandt andet at skyde flere 3’ere.

Sjette mand i afstemningen blev Evan Fischer, der har været den måske bedste spiller i Pro League B. Han havde i gennemsnit 19,6 point, 9,9 rebounds og ligaens højeste effektivitet på 23,6.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Bakken Bears