fbpx
Connect with us

Basketligaen

Fullcourt Awards: Årets Fans i Basketligaen

Efter sæsonens alt for tidligere afslutning, har vi på Fullcourt redaktionen valgt at stemme om, hvem vi synes fortjener sæsonens priser. Priserne vi har stemt om, er Årets Spiller, Årets Forsvarsspiller, Årets Fans, Årets Hold og Årets Træner. Vinderne vil vi offentliggøre henover de næste dage.

Prisen der skal uddeles denne gang er Årets Fans. Hver person på redaktionen fik en enkelt stemme. De nominerede var:

Bakken Bears, Horsens IC, Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits.

I første omgang endte det helt lige mellem Svendborg og Horsens, så der måtte en ny afstemning til, hvor der kun var de to klubbers fans at stemme på.

Vinderen af prisen for Årets Fans blev Svendborg Rabbits fans, der løb med flertallet af stemmerne. Selvom Svendborg ikke havde den bedste sæson, så er kaninhulen altid et svært sted at komme som udehold, og der kan virkelig blive lavet larm på tilskuerpladserne. De er gode til at holde gang i den over en hel kamp, og leverer stadig selvom holdet ikke altid lever op til forventningerne på banen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Basketligaen