fbpx
Connect with us

Basketligaen

Fra Clippers og NBA Summer League til Næstved og Basketligaen

Ifølge det italienske medie Sportando har Team FOG Næstved skrevet under med amerikanske Jordan Mathews som denne sommer spillede ved NBA Summer League for LA Clippers.

Team FOG Næstved kunne for nyligt præsentere den amerikanske forward Greg Logins, og nu skulle klubben være klar med endnu en udenlansk forstærkning.

I følge det italienske medie Sportando, så har Team FOG Næstved, skrevet under med Jordan Mathews.

Det der interesant ved Mathews er at han denne sommer spillede med i NBA Summer League for Los Angeles Clippers, hvor han fik 12,3 minutter på banen pr. kamp og snittede 6 point, 2 rebounds, 0,3 assists og 0,7 steals pr. kamp.

Mathews er 24 år gammel og spiller på guard positonen. Han har en fortid hos både California Golden Bears og for Gonzaga i NCAA. Mathews blev ikke draftet i 2017, men fik efter sine præstationer ved Summer League i 2017 en kontrakt med Atlanta Hawks.

Blot en måned senere blev han dog sagt op, og spillede hele sidste sæson i G-League i USA, for Erie Bayhawks, hvor han spillede i 48 kampe, og startede i 11 af dem. I hele sæsonen snittede han 8,8 point, 2,1 rebounds og 1,1 assists på 20,4 minutter pr. kamp.

Her kom han blandt andet ind fra bænken og scorede 20 point i et nederlag til Fort Wayne Mad Ants i marts måned i år.

Team FOG Næstved har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring samarbejdet med Matthews.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen