fbpx
Connect with us

Basketligaen

Flere basketligaklubber vinker farvel til amerikanere

De amerikanske spiller fortsætter med at forlade Basketligaen, mens derr stadig ikke er noget overblik over denne sæsons fremtid.

Team FOG Næstved
Foto: Arkivfoto

Lige pt ligger ligaen stille i 14 dage som følge af statens anbefalinger, men dette tal kan sagtens stige, og det er uvist om ligaen spilles færdigt, og hvem der i givet fald så udnævnes som mestre. Bakken Bears fører grundspillet foran Randers med én sejrog en kamp færre spillet.

USA er kommet med i kampen mod COVID-19 virusset og styrket grænsekontrollen, og da det samtidig er dyrt for de danske klubber både at have de amerikanske spillere rendende uden at vide, om de kommer i brug, eller om de skal betale for at kunne bruge dem i ekstra måneder, hvis sæsonen forlænges, har klubberne og flere af de amerikanske spillere lavet en aftale om at opsige samarbejdet.

De amerikanske profiler fra Værløse og Amager er allerede rejst hjem, og nu er spillere fra både Team FOG Næstved, Randers Cimbria og BMS Herlev Wolfpack fulgt trop. Wolfpack har sendt begge profiler, AJ Sumbry og Javion Blake, hjem, mens Næstved og Randers har sagt farvel til henholdsvis Rob Marberry og Corey Silverstrom.

Sumbry og Blake dominerer statsene hos Wolfpack. Blake er ligaens femte mest scorende, og Sumbry er den med syvende flest rebounds. Corey Silverstrom har leveret fine stats for Randers, der har præsteret fremragende i denne sæson. Rob Marberry har flere gange været en enmandshær for Næstved, og har ligaens sjette bedste effektivitet.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen