fbpx
Find os her

Stevnsgade kunne mandag meddele, at man har forlænget det succesfulde samarbejde med Filip Rajovic, der kom til midt i sæsonen fra Team FOG Næstved. Her udviklede han sig undervejs til at være en af holdets bærende kræfter, og scorede i flere kampe over 20 point.

Nu er Filip Rajovic klar til en sæson mere hos Stevnsgade, og grunden til forlængelsen står klart for den unge spiller.

“Jeg har haft flere tilbud, udenrigs som indenrigs, men jeg har valgt at tage endnu et år i Stevnsgade, fordi de tog imod mig, da jeg havde brug for en hjælpende hånd, og fordi jeg på nuværende tidspunkt føler, at det er den bedste mulighed. ”

Det er ikke meget, Stevnsgade endnu har meldt ud, men man har forlænget med head coach Ricky Kristensen og udvidet trænerteamet med to rutinerede kræfter i form at den tidligere ligaspiller Troels Nielsen og sportschef, og tidligere landstræner, Hrannar Holm. Derudover har man tilknyttet landsholdsspilleren Mathias Seilund, der er kommet til fra Svendborg.

“Det er en stærk og vigtig tilføjelse – jeg kan selv godt lide Seilund og hans alsidighed på banen. Udover det kommer han med stor erfaring til holdet som kaptajn fra landsholdet. Det fortæller, at vi er en klub der tør, og vil, satse på danske spillere.

“Hvad angår trænerteamet, så er det ligesom med tilføjelsen af Seilund. Det kommer til at bringe erfaring til vores unge hold. Udover det, kommer det til at løfte vores hold til et andet niveau i forhold til træningsintensiteten, og forberedelse til kampene.”

Den unge spiller selv har været aktiv over sommeren, der går med at træne, så han kan ride videre på bølgen fra sidste sæson. Men Filip Rajovic ved godt, at træerne ikke vokser ind i himlen.

“Det kommer bare ned til ambitioner og målsætninger. Jeg føler stadig, at der er lang vej for mig som spiller – der er meget mere at opnå.”

Stevnsgade møder Hørsholm på udebane i deres første kamp 20. september.

Foto: Robert Dines-Rasch

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen