fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Favoritten til DM guldet skal findes i aften

Har du endnu ikke fulgt så meget med i årets Basketliga, så har du al mulig grund til at følge med i aften. Det ligaens nummer et og to der skal op i mod hinanden, Randers Cimbria tager i mod Bakken Bears.

Det er uden tvivl de to aller mest formstærke mandskaber i Basketligaen, der skal krydse klinger i aften. Og begge hold kunne også meget vel gå hen, og skulle kæmpe om DM guldet. På tredjepladsen ligger Horsens dog stadig og lurer, alle tre hold har 13 sejre, men Randers har dog den dårligste statistik med 3 nederlag. Horsens har to stk, og Bakken Bears har blot et enkelt.

I stillingen betyder nederlagene dog ikke det store lige nu, hvor indbyrdes kampe tæller over antallet af nederlag, så længe de tre hold har samme antal sejre. Og da Bakken Bears har vundet over både Randers og Horsens i denne sæson, så topper de altså stillingen. Det kan dog ændre sig hvis Randers vinder i aften.

Randers har vist rigtig lovende takter på det seneste, og har virkelig fundet holdets roller. Senest jordede man Team FOG Næstved, og med en fantastisk spillende Jonathan Jeanne, som scorede 38 point. Netop “JJ” som han kaldes, har også været profilen i Randers Amtsavis‘ optakt til kampen.

“Jeg indledte langsomt, men jeg synes, det bliver bedre for hver dag. Jeg er en stor fyr, så jeg fokuserer på de fysiske aspekter i mit spil og sørger for at komme meget i fitness, men jeg arbejder også med min bevægelse,” fortæller han til avisen, omkring sin kæmpe fremgang i de sidste par kampe.

Netop Jonathan Jeanne får en stor betydning i aftenens kamp, han er nemlig nu kronjydernes topscorer og toprebounder, så der bliver i den grad brug for den høje franskmands kvaliteter, mod det stærke Bakken-mandskab.

Bakken Bears kan nyde godt af en næsten fuld trup, hvor kun Adama Darboe er tvivlsom. Bjørnene får i den grad også brug for alle mand, hvis de skal have en sejr med sig fra Randers.

Kampen bliver en general prøve på et endnu vigtigere opgør, når de to hold allerede igen mødes på fredag. Her er det nemlig semifinalen i pokalturneringen, hvor de to hold altså kæmper om at komme i pokalfinalen.

Kampen i aften kan ses via afspilleren øverst i artiklen, eller på fanseat.com fra kl. 18:45.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Bakken Bears