fbpx
Connect with us

Bakken Bears

EBAA skifter navn og får ny træner

Tidligere på dagen offentliggjorde Bakken Bears på Facebook, at deres talentakademi kommer til at skifte navn, få ny træner og udvide med nyt U19 hold til den kommende sæson.

Bakken Bears’ talenthold, der i sidste sæson gik under navnet EBAA, skifter nu navn til Bears Academy. Ændringen bliver forklaret med, at man gerne vil styrke sin internationale profil.

Samtidig med navneændringen offentliggjorde Bears Academy også, at de har skiftet træner, så det er 28-årig Thomas Hemmingsen, der kommer til at stå i spidsen for holdets Pro-B hold til næste sæson.

Thomas Hemmingsen kommer til efter en sæson hos Værløses damehold, hvor han blandt andet førte dem til en pokalfinale. Hemmingsen har også tidligere været en del af arbejdet med ungdomslandsholdsprogrammet.

Bears Academy skriver også, at de har oplevet så stor tilstrømning af unge talenter, at de starter et ekstra U19 på højeste niveau.

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Bakken Bears