fbpx
Connect with us

Basketligaen

EBAA fik revanche mod Amager

EBAA tabte i efteråret til BK Amager på hjemmebane, men tog søndag eftermiddag revanche mod Almir Zecos tropper.

Foto: Arkivfoto

I november vandt BK Amager deres hidtil eneste kamp i Basketligaen, da de kunne rejse fra Vejlby Risskov Hallen med en sejr over EBAA. Søndag eftermiddag var rollerne byttet rundt, da EBAA kom tilbage på sporet, efter to nederlag i ligaen, med en sejr på 86-78 over BK Amager.

Hjemmeholdet lagde bedst fra land og bragte sig op med syv point efter første periode. Langsomt fik gæsterne bedre fat, og kort inde i tredje periode var BK Amager i front. EBAA strammede igen grebet om kampen og fik bragt sig i front med 13 point kort inden fjerde og sidste periode. Midt i fjerde periode var Amager atter tilbage på sporet, men trods en reducering af forspringet til blot tre point, så holdt EBAA fast og vandt i sidste ende kampen.

Anton Harbo blev topscorer med 23 point, mens de to Amager-spillere, Jonathan Klussmann og Aske Bagge Boelt-Pedersen, hver nåede 17 point. Klussmann nåede en double-double med 11 rebounds. Det samme gjorde EBAAs Keane Thomann med 12 point og 15 rebounds.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen