fbpx
Connect with us

Basketligaen

De Gule dominerer i tidligere træners besøg

Horsens IC tog igår aftes imod deres tidligere træner og Team FOG Næstved.

Foto: vildmedfoto.dk

Arnel Dedic, som i mange år trænede Horsens IC, var i går tilbage i Forum Horsens. Denne gang stod han med ansvaret for modstanderholdet, Team FOG Næstved.

Næstved kom ind til sæsonen med store forventninger efter at have hentet den succesfulde træner til byen. Men med flere nederlag og et par udskiftninger i truppen er sæsonen ikke startet som håbet.

De Gule derimod er startet som, vi er blevet vant til. Sejre i alle kampe end udebanekampen mod  ærkerivalerne Bakken Bears. Det var derfor også hjemmeholdet, som var storfavoritterne i aftenens opgør.

Den rolle følte Horsens sig ligeså godt tilbage som en far i en badekåbe. Alle fire perioder blev vundet af hjemmeholdet og kampen endte med en 30 points sejr – 97-67.

En stor del af sejren kan tilskrive, at Horsens var brandvarme fra distancen. De ramte 16 ud af 37 treere. Næstved ramte kun otte på 25 forsøg.

Basketligaens topscorer Roberto Gallinat blev igen mest scorende for jyderne med 19 point. Han førte an for i alt seks Horsens-spillere som smed mere end ti point i kurven. Stefan Savic havde en flot række statistikker, da han leverede 14 point, ni rebounds og fem assists.

Team FOG Næstveds Evan Fitzner og Carlos Novas Mateo blev højstscorende for gæsterne. De noterede sig også for 19 point. Ingen anden Næstvedsspiller scorede mere en ni point.

Horsens skal igen i aktion næste torsdag, hvor de besøger Randers Cimbria i en kamp, som kan give et godt fingerpeg om, hvor de to hold er i hierarkiet.

Næstved tager samme aften imod BMS Herlev Wolfpack i kamp, hvor Næstved er favoritter. Wolfpack har imidlertid overrasket mod Pro A hold flere gange.

Køb dit NBA-gear her

More in Basketligaen