fbpx
Connect with us

Basketligaen

David Knudsen skifter college ud med tysk basket

Den tidligere Værløse-spiller, David Nørby Knudsen, har sat sin underskrift på en kontrakt med tyske EN Baskets Schwelm.

Foto: Vildmedfoto.dk

David Nørby Knudsen spillede sin seneste sæson i Europa tilbage i 2014/15. Her spillede han 26 kampe for barndomsklubben Værløse Basketball Klub og snittede 30 minutter, 13,7 point, 3,5 rebound, 1,8 assist og 1,8 steal.

Efterfølgende tog han til USA for at studere på Marist University og spille for Marist Red Foxes. Han fik gennem de fire år en stor rolle for Red Foxes og havde statsmæssigt sin bedste sæson i 2017/18 sæsonen med et snit på 10,8 point, tre rebounds og 2,1 assist fordelt over 30 kampe.

Nu er den 25 årige og 196 centimeter høje Knudsen tilbage i Europa. Forwarden skal i den kommende sæson tørne ud for EN Baskets Schwelm i den tyske Pro B. Pro B er den tredjebedste række i Tyskland.

Knudsens kommende klub nåede i sidste sæson slutspillet i Pro B, men røg ud til den slumrende gigant, Bayer Giabts, der endte med at rykke op i Pro A.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen