fbpx
Connect with us

Basketligaen

Darko Jukic: Vi tager finalepladsen på hjemmebane

Horsens IC er meget tæt på at gøre det ingen i mange år har formået at gøre. Nemlig at komme i finalen ved at slå Bakken Bears ud af slutspillet.

Horsens IC fik nemlig en meget stor og vigtig sejr i den tredje DM-semifinalekamp på udebane, da holdet vandt 70-69 over Bakken Bears. Kampen blev afgjort, da en rebound endte i hænderne på Skyler Bowlin, der med 10 sekunder igen af kampen skyder den afsted, og sender den afgørende scoring i kurven.

”En rigtig stor sejr ja. Det føles rigtig godt at vinde en så tæt kamp, der bliver afgjort på sidste boldbesidelse.

Det er vores første sejr på deres bane i år, og det viser vi har udviklet os, og det er en god følelse at være oppe 2-1 og have 2 matchbolde.”

Starter Darko Jukic med at fortælle til Fullcourt efter kampen, og lægger ikke skjul på at holdet vil færdigøre arbejdet om et par dage på hjemmebane, og at dette er muligt.

”Ja det kan vi og det SKAL vi. Nu har vi stjålet den ene på deres hjemmebane og kan forhåbentligt afgøre serien i Forum Horsens med et fantastisk publikum i ryggen.

Tusind tak til alle fans som tog turen til Århus til kamp 3!”

Afslutter Darko Jukic med at fortælle til Fullcourt efter kampen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in Basketligaen