fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Dalton tager turen til Tjekkiet

Amerikanske Hayden Dalton skifter Bakken Bears ud med tjekkiske CEZ Basketball Nymburk i den kommende sæson.

Arkivfoto: FIBA.com

Bakken Bears hentede sidste sommer amerikaneren Hayden Dalton til klubben. Dalton havde kort forinden spillet NBA Summer League for Denver Nuggets sammen med den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell, og det banede vejen for skiftet til Aarhus.

Den nu 23-årige forward fik en enkelt sæson for de danske mestre, hvor han snittede 11,1 point, 6,1 rebounds og 2,2 assists per kamp i Basketligaen. Nu rykker han videre til Tjekkiet, hvor de tjekkiske mestre, CEZ Basketball Nymburk, har givet den 204 centimeter høje forward en kontrakt.

Den tjekkiske klub skal i den kommende sæson spille med i Basketball Champions League, hvor de spiller i Gruppe C, som også indeholder Iberostar Tenerife. Dermed kommer Dalton til at spille overfor den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg i gruppespillet.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears