fbpx
Connect with us

Basketligaen

BL: Craig Pedersen og Darboe – Det er skuffende

Tilskuerne i Svendborg havde skabt en fantastisk kulisse for aftenens kamp mod Bakken Bears i DM-Finale serien, men desværre for kaninerne, var det bare ikke deres aften. Hjemmebanen har ikke været kaninernes ven i denne serie, og det var den heller ikke i aften foran 1.500 forventningsfulde tilskuere, hvor Bakken Bears kunne hæve pokalen endnu engang, til stor ærgelse for Svendborg lejren.

”There was no flow in what we did in the offense today. They got more in the offense that we did. Im pretty disappointed that we lost 3 games at home.”

Udtaler en meget skuffet Craig Pedersen efter kampen, og fortsætter:

”We fight all season long to get the homecourt advantage, and lost 3 games at home. But as I said, they played better than us today, they had a better flow than we did.”

Læs også: Bakken Bears er danske mestre 2012/2013

Adama Darboe var desuden heller ikke i bedre humør, og var tydeligt skuffet over resultatet i aftenenes kamp.

”Det er utroligt skuffende at vi ikke vinder på hjemmebane her i aften. Det var en fantastisk kulisse i både kamp 5 og 7 i aften, det er bare skuffende vi ikke kan vinde her i aften.”

Afslutter Adama Darboe med at udtale efter kampen. Det er syvende gang at Svendborg Rabbits har stået i finalen mod Bakken Bears, og ud af de syv gange, er det kun lykkedes for Svendborg at vinde DM-guldet en gang.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen