fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Copenhagen Basketball ydede god modstand mod mestrene

De europæiske tømmermænd fra onsdagens ophør i Finland, hvor Bakken Bears kvalificerede sig fra Europe Cup puljen, var tæt på at koste på Nørrebro.

Foto: Vildmedfoto.dk

Hvordan den videre deltagelse i FIBA Europe Cup blev fejret skal stå hen i det uvisse, men det var tæt på at koste i fredagens opgør mod Copenhagen Basketball. Bakken Bears vandt snævert med 93-87.

Begge hold sejrede i to perioder hver, men det var gæsterne, der lagde bedst fra land. Hjemmeholdet kæmpede bravt mod overmagten og var blot bagud med fire point ved pausen.

Den føring fik Bjørnene udbygget til et tocifret antal point efter pausen, hvor Bears kom op med 11 point. Men kampen endte med at være tæt helt til det sidste. Med godt tre minutter igen var forspringet på blot fem point, men sidste sæsons mestre fik kørt sejren i hus.

Copenhagen Basketballs amerikanske center, Patrick Burke, blev topscorer med 29 point og havde en effektivitet på hele 34. Han skød flotte 8/13 fra feltet og 3/3 fra distancen. David Efianayi blev topscorer for gæsterne med 21 point. Michel Diouf leverede som eneste spiller en double-double. 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Bakken Bears