fbpx
Find os her

Basketligaen

Conner Washington fortsætter alligevel ikke i Næstved

For to uger siden meddelte Team FOG Næstved, at guarden Conner Washington havde forlænget sin kontrakt med et år, men nu er de to parter blevet enige om at ophæve kontrakten.

Team FOG Næstved kom fredag med en overraskende nyhed, da de meddelte, at Conner Washington alligevel ikke returnerer til den sydsjællandske klub. Klubben annoncerede for blot to uger siden, at den engelske guard havde skrevet kontrakt for endnu en sæson, men nu skal de på jagt efter en ny guard.

De to parter er blevet enige om at ophæve kontrakten for den kommende sæson, grundet nogle private forhold i Conner Washingtons liv, hvorfor spilleren og klubben har vurderet det som den bedste løsning.

Team FOG Næstved er nu på udkig efter en ny starting point guard, hvilket direktør Andreas Larsen er sikker på vil lykkedes.

”Det er naturligvis ærgerligt. Vi var glade for Conner og ville gerne bevare flere spillere fra sidste sæson. Sportsligt ændrer det ikke ved vores ambitioner eller muligheder. Vi har tre åbne US-positioner ledige, som vi kan bruge, og jeg er sikker på, at vi i vores team (Chris Gillett, Thomas Foldbjerg og undertegnede) vil kunne finde de rigtige spillere med den rigtige kvalitet,” udtaler direktøren til klubbens Facebook-side.

Klubben har lige nu fire spillere på kontrakt til den kommende sæson i Chris Gabriel, Mathias Bak Christensen, Philip Hertz og nytilkomne Filip Rajovic.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Basketligaen