fbpx
Find os her

Basketligaen

Coach of the Month: Jimmy Moore

Denne omgang af Coach of the Month falder til Jimmy Moore, der med sit hold, Randers Cimbria, blandt andet som det eneste danske hold i denne sæson har formået at slå Bakken Bears.

Foto: Vildmedfoto.dk

Efter en solid december måned, hvor Randers vandt fire kampe ud af fire mulige, og en af dem samtidig var over Bakken Bears som det første hold i sæsonen, har Fullcourt udnævnt head coach Jimmy Moore som månedens træner.

Jimmy Moore kom til Randers i sommers, hvor han overtog et hold, der skulle bygges op igen efter sidste år bronzemedaljer. Holdets tre amerikanere var væk, så nogle nye skulle hentes ind. En af dem, Stanford Brown, blev i slutningen af november skiftet ud med en gammel kending fra sidste år, Richard Devon Thomas, og Randers ramte pludselig en stabil stime.

Til Fullcourt fortæller Jimmy Moore, at grunden til den svingende start var, at holdet var i en ret dårlig form. I takt med at klubbens spillere kom i bedre form, så indfandt niveauet sig langsomt. Samtidig har det betyder meget for holdet, at Devon Thomas er tilbage.

“Han styrer tempoet i vores spil, og når han har bolden i hænderne,skaber vi flere chancer offensivt. Han er en udfordrende guard, der er svær at kontrollere, uanset hvem der står over for ham i forsvaret.”

Se hele interviewet med Jimmy Moore.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen