fbpx
Find os her

Basketligaen

Chris Nielsen afviser at have spyttet på Jordan Mathews

Bølgerne gik højt i gårsdagens kamp mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria. Så højt at både Jordan Mathews og Chris Nielsen måtte forlade kampen og arenaen før tid. Chris Nielsen afviser dog, at have gjort noget udover det sædvanlige.

Jordan Mathews og Chris Nielsen var i går aftes oppe og toppes, efter en situation hvor Mathews støtte sammen med Casper Stage. I situationen fortalte øjevidner i hallen, at Chris Nielsen havde sendt en spytklat afsted mod Jordan Mathews. Det afviser den rutinerede dansker dog i dag til Randers Amtsavis.

“Jeg sagde nogle ting til Næstveds-spilleren for at tirre ham lidt, og det fik ham så til at slå efter mig. Jeg har på ingen måde spyttet efter ham, og det er så lavt at komme med den slags beskyldninger,” fortæller han til Randers Amtsavis.

Jordan Mathews svarede igen med et slag mod Chris Nielsen, og måtte herefter forlade Næstved Arena. Samme tur måtte Chris Nielsen også ud på senere i kampen, da han modtog sin anden upsortslige fejl. Hvilket han heller ikke var helt tilfreds med.

“Jeg synes, det var meget tyndt. Det var den samme dommer, som gav mig begge usportslige fejl, og det virker lidt suspekt. Det var lidt som om, at dommerne blev påvirket af stemningen, og det virkede nærmest som om, at jeg skulle vises ud efter den første episode.”

Hvis man studere video fra kampen nøje, så vil man også konstatere at Jordan Mathews ikke tager sig til ansigtet, som ellers ville være en normal reaktion efter at være blevet spyttet i ansigtet.

Der er endnu ikke afsagt en dom i sagen, som formentlig vil betyde at Jordan Mathews må sidde ude for Næstved de næste 2-3 kampe.

Læs hele artiklen fra Randers Amtsavis lige her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen