fbpx
Find os her

Team FOG Næstved spillede en helt vild første halvleg mod Svendborg Rabbits i går. Med en føring på 58-34 ved pausen, virkede det til, at alt bare gik op i en højere enhed for hjemmeholdet. Men hvad var det der gik så godt, det spurgte vi Chris Gabriel om efter kampen.

“Det er faktisk ret simpelt. Vi holdt os til vores gameplan, og tingene gik bare som de skulle for os. Vi er et rigtig talentfuldt mandskab, som kan skabe problemer for alle hold. Med det sagt, så er vi også vores egen største fjende, da alle på holdet er så talentfulde.”

Team FOG Næstved havde endnu engang rigtig god succes fra distancen, hvor holdet ramte hele syv ud af ti treere i første halvleg. Chris Gabriel selv, ramte sin blot anden treer i sæsonen. Man kunne derfor godt tro, at holdet har fokus på treere.

“Ikke rigtig, men reglen er den, at er man fri, så skal man skyde. Personligt er jeg selv i mit livs bedste form, så det gør naturligvis tingene nemmere, og det er væsentlig lettere for mig at bevæge mig rundt.”

Efter pausen kom Svendborg bedre med i kampen, men kom aldrig faretruende tæt på at gøre kampen spændende. Chris Gabriel er sikker på, det er manglende intensitet i forsvaret, der var grund til dette.

“Vi sænkede vores parader, og stoppede med at spille forsvar. Vi vidste at det bare var et spørgsmål om tid, før de fik et run. Desuden vidste vi at Mikkel Plannthin kunne ramme nogle skud, og det gjorde han.”

Chris Gabriel måtte forlade Arenaen midtvejs i fjerde periode, da han modtog en usportslig fejl, for angiveligt, at have stukket en albue i hovedet på Jacob Enevold Jensen. I følge sydafrikaneren selv, så blev der gået til den, og de høje albuer gik begge veje, men at han bestemt ikke gjorde det bevidst.

Uheldigvis for Gabriel, så koster det ham en karantæne dag i næste kamp, da han tidligere i kampen fik en teknisk fejl. Han er dog ikke i tvivl om, at holdet nok skal klare sig uden ham.

“De skal nok klare den. Vi må tage der her som en lærestreg, og jeg er sikker på det vil gøre os til et bedre hold senere hen i slutspillet. Som jeg sagde før, så er vi et hold med meget talentfulde spillere, og jeg er sikker på at de/vi nok skal klare den,” afslutter Chris Gabriel med at fortælle.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen