fbpx
Find os her

Med forlængelsen af Chris Gabriel, er første mand på holdkortet klar for Team FOG Næstved. Den store sydafrikaner, har været meget ønsket om en forlængelse, og dette har også været gengældt fra ham selv.

“Jeg har det rigtigt godt her, og føler mig hjemme. Jeg elsker at være her, bo i byen, spille for holdet og så er der mange mennesker her som jeg har en relation til og det betyder meget for mig. Det har været et meget simpelt valg for mig. Jeg føler, at det her er holdet og byen for mig” fortæller Chris Gabriel.

Chris Gabriel spillede som bekendt ikke verdens bedste sæson, i den som netop er overstået, men formåede dog at hivet 8,5 point og 4,6 rebounds i land på godt og vel 17 minutters spilletid i snit.

Bedre blev det dog i slutspillet, hvor han i semifinaleserien mod Bakken Bears scorede 11,6 point og 6,4 rebounds. Sydsjællændernes sportschef, Thomas Foldbjerg fortæller i klubbens pressemeddelelse:

“Chris Gabriel afsluttede sæsonen rigtigt stærkt i slutspillet, og vi håber, at vi får Chris Gabriel op og spille på det niveau i den kommende sæson. Der er ingen tvivl om, at Chris Gabriel på sine bedste dage er en af de absolut bedste spillere herhjemme på sin position.”

Den 211 cm høje centerspiller, er ikke blot en vigtig brik for holdet på banen, han er også blevet et synonym med Team FOG Næstved, som giver en god effekt både inde og udenfor banen.

“Chris Gabriel er en stor profil for os. En super spiller og et medlem af vores organisation, som ikke mindst også er vellidt udenfor banen. Chris Gabriel er foruden hans spillemæssige kompetencer også en markant skikkelse for vores fans og sponsorer, og formentligt den mest populære spiller vi har når det handler om at få skudt et billede med vores fans og sponsorer. Det er naturligvis ikke derfor, at vi har signet ham, men det er en meget væsentlig bonus når vi skal sælge vores vare.” fortæller direktør hos Team FOG Næstved, Andreas Larsen.

Hør desuden Andreas Larsens tanker oven på sæsonen, og hvad deres arbejde denne sommer kommer til at gå ud på:

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen