fbpx
Connect with us

Basketligaen

Boris Vukicevic forlænger med Stevnsgade

Den talentfulde guard Boris Vukicevic bliver på Nørrebro, hvor han har forlænget kontrakten med Stevnsgade Copenhagen.

Foto: Robert Dines Rasch

Der kom lørdag en glædelig nyhed på Nørrebro, da Stevnsgade Copenhagen kunne annoncere, at Boris Vukicevic er at finde i truppen i den kommende sæson. Den 20-årige guard spillede en flot sæson i fjor, og han er dermed udset en stor rolle på det unge mandskab.

I sidste sæson fik Vukicevic rollen som startende point guard i københavnerklubben, og han greb chancen, hvor han på trods af sin unge alder var med til at gå forrest. Han snittede i sæsonen 9,9 point, 2,8 rebounds, 2,6 assists samt 0,9 steals per kamp.

Han var dermed den fjerdemest scorende spiller på holdet efterfulgt af Filip Rajovic, Mathias Seilund og Mike Flowers. De to førstnævnte er skiftet til henholdsvis Team FOG Næstved og Wolfpack Basketball, mens sidstnævnte endnu ikke har meldt noget ud.

“Jeg er glad for at have forlænget med Stevnsgade endnu et år. Dette år er vigtigt, da det er nu, at jeg skal bevise, hvad jeg kan. Jeg får et større ansvar på banen, hvilket jeg måske ikke havde så meget sidste år,” fortæller Boris Vukicevic til Fullcourt.dk.

Det tegner dermed til, at der bliver lagt endnu mere ansvar på den unge guards hænder, og det bliver spændende at se, om Boris Vukicevic er klar til at blive lederen for Stevnsgade Copenhagen, der i den kommende sæson bliver trænet af den nye træner Mladen Ostojic.

“Det bliver interessant at spille for den nye træner fra Montenegro – jeg er sikker på, at han kan udvikle mig på banen og også udenfor banen, men det kræver, at jeg selv giver mig 100%. Jeg vil bare nyde chancen i Stevnsgade, arbejde hårdt med holdkammeraterne og forhåbenligt få nogle gode resultater”.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Basketligaen