fbpx
Find os her

Basketligaen

BMS Herlev Wolfpack præsenterer ung trio

Endnu tre unge talenter er præsenteret hos BMS Herlev Wolfpack.

Ulveflokken fra Københavns forstæder er i gang med at udvikle hele Danmarks basketungdom. Eller sådan kan det ihvertfald virke. Den seneste uges tid, har de præsenteret endnu tre unge spillere, som bliver en del af ligatruppen til næste sæson.

Først blev Lucas Meyer Kjær præsenteret. Kjær er 198 centimeter høj med et godt skud. Han kommer fra holdets egne ungdomsrækker. Kjær skal i første omgang træne med ligatruppen og spille kampe med Wolfpacks Developmentshold.

Andreas Mortensen blev anden unge spiller præsenteret. Den 192 cm point guard blev på trods af hans unge alder (bliver 18 år til september) rykket op til ligatruppen i midten af sidste sæson. Imod slutningen af sæsonen gjorde han sin debut. I vinters deltog han ANGT-turneringen i Kaunas sammen med de dygtigste spillere fra årgangen. Han spiller denne sommer sin tredje EM-kvalifikation for Danmarks U-landshold.

Seneste spiller er den U20-landsholdsspilleren Mikkas Palsbo. Han kom til klubben sidste sæson fra SISU, og spillede på Wolfpacks U19 og developmentshold. Han er en 202cm Power Forward med en god spilforståelse, som klubben ser et stort potentiale hos.

Mere fra Basketligaen