fbpx
Connect with us

Basketligaen

Blue Hawks tog vigtige point mod Amager

Foto: Robert Piil

Der er kamp i toppen af Pro B, hvor BMS Herlev Wolfpack i øjeblikket ligger øverst med 20 point. Værløse har det meste af sæsonen været lige efter Wolfpack. Og nu i slutspurten af sæsonen er muligheden der stadig for at ende á point med lokalrivalerne.

Første skridt var imidlertid dagens kamp mod Amager, som skulle vindes, hvis Værløse skal gøre sig noget håb om at fange Wolfpack.

Værløse startede kamp stærkt med to hurtige treere fra Martin Poulsen på godt og vel et minut. Herefter spiller holdene helt lige op i resten af perioden. Efter en 24-19 første periode, var det BK Amager, som klarede de næste to perioder bedst.

BK Amager delte pointene godt ud på Magnus Bjørnå (10), Rob Fields (9), Xavier Williams (9) og Jonathan Klussman (8). Amager vandt perioderne med tre point og der var spænding for alle pengene inden de sidste ti minutter.

I kampens sidste periode viste Værløse dog erfaringen og trak sikkert en 82-74 sejr hjem. Hjemmeholdet havde seks spillere med tocifrede point, anført af Evan Fischers 19 point og 11 rebounds double-double.

BK Amagers Xavier Williams ledte holdet med 17 point. Fire andre spillere scorede over ti point.

Gyser i Pro B top

Med Værløses sejr er spændingen i toppen af Pro B dermed intakt. BMS Herlev Wolfpack har tre kampe tilbage og to point mere end Værløse, som kun har to kampe igen.

Wolfpacks tre kampe er imod Bakken Bears, Copenhagen Basketball og så sluttes sæsonen af mod udfordrerne til deres førsteplads, Værløse Blue Hawks d. 18. marts.

Mens Wolfpack har to andre kampe inden det vigtige møde, er kampen mod ulvene den næste for høgene. De har dermed god tid til at forberede sig til kampen. Blue Hawks’ sidste kamp er mod BK Amager. Da Værløse har vundet de to andre indbyrdes kampe mod Wolfpack, kan de ved at vinde deres sidste to kampe ende på toppen af Pro B.

Hvis Wolfpack overrasker igen og vinder deres næste to kampe, vil kampen mod Værløse være uden den store betydning for den samlede stilling.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen