fbpx
Connect with us

Bakken Bears

BL: Rabbits holder liv i gulddrømmen

DM: De sydfynske kaniner holder liv i drømmen om den bare anden DM-titel i klubbens historie. Så overbevisende som med 23 point kunne Rabbits sætte punktum i kamp 6. i Aarhus med en sejr på 62-85. Kaninerne var foran fra start til slut og trak særligt fra efter en katastrofal tredje periode for Bakken Bears, hvor de forsvarende mestre scorede bare to point.

“Vi rammer ikke det berømte spændingsniveau i øjebliket og tingene er en smule stolpe ud. At vi har tabt stort her til aften er bare sket. Kamp syv er en ny kamp, og, vi er ikke bange for Rabbits-hallen, men det ser da sort ud lige nu,” sagde Steffen Wich lige efter det massive Svendborg-comeback i serien.

Læs også: Rabbits-sejr i OT

Rabbits var solide kampen igennem
I en ellers tæt serie kom kaninerne godt fra start i en tæt første periode, der sluttede 14-22 til kaninernes fordel. I anden periode skiftedes holdene til at have fart på offensiven med flere runs. Big C inkasserede sidst i 2. periode sin 3. fejl og blev skiftet ud med veteranen Søren Ege. Perioden sluttede med samme 8-points forspring til kaninerne, som i første periode. I Tredje periode udbygger Rabbits drømmen om en syvende kamp i Svendborg og går til fjerde periode med en 18 points føring i bagagen, efter bare to point fra Bears. Føringen blev udbygget særligt på grund af et Bakken-hold, der skød bare 40% fra gulvet og 15% bag 3’eren. Også en velspillende Adama Darboe var medvirkende til det solide Rabbits-spil kampen i gennem. Darboe tog den til kurven og eksekverede på sit skud og sluttede opgøret med 29 point og titlen som kampens spiller.

“Ingen forventer at komme til Bakken og vinde så stort. I dag var vi mere klar, vi fik et forspring, og vi formåede at holde det hele vejen hjem,” lød det fra Rabbits-coach Craig Pedersen, der håber på at hive mesterskabet i land torsdag i Svendborg, men endnu ikke har nogen plan klar for kampen.

Torsdag mødes de to hold for 12 gang denne sæson til det der bliver sæsonens mest afgørende kamp.

Fakta om kampen
Perioder:
14-22, 20-20, 2-7, 19-24
Kampens spiller: Adama Darboe med 29 point
Se stats

Læs også: Podcast med Phil Calvert

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears