fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bjørnene henter Bjørnebo hjem

Simon Bjørnebo er atter at finde hos Bakken Bears.

Foto: Arkivfoto

Det lyder helt som en ‘meant to be’ historie, når en spiller med ordene ‘bjørne’ og ‘bo’ i sit efternavn vender tilbage til der, hvor det startede – hos Bjørnene i Aarhus. Ja, man kan vel næsten sige hans oprindelige bjørne bo. Efter fire sæsoner er Simon Bjørnebo atter at finde i Bakken Bears.

Simon Bjørnebo Niedhardt, som hans fulde navn lyder, spillede i sidste sæson  for Bakken Bears’ farmerhold, EBAA, men er nu igen en del af ‘førsteholdet’ i Aarhus. Udover opholdet hos EBAA har Bjørnebo været fordi naboerne mod nord, Randers Cimbria, og et kort visit på college.

“Jeg glæder mig utroligt meget til at komme tilbage i Bears-trøjen. Nu har jeg været rundtomkring i basketverdenen, men jeg synes, der er noget specielt over klubben. Specielt den sportslige fremgang i Europa er noget, jeg glæder mig til at være en del af” lyder det fra Bjørnebo på Bakken Bears’ Facebook-side.

I sidste sæson spillede den 24 årige Bjørnebo i snit 23 minutter hen over de 25 kampe, scorede 8,7 point , tog 2,9 rebound og lavede 1,2 assist.

Køb dit NBA-gear her

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Bakken Bears