fbpx
Find os her

Fredag aften startede Bakken Bears deres triologi af Basketligakampe i weekenden. Bakken besøgte Nørrebro, hvor Stevnsgade Supermen stod klar. Det var kamp mellem ligaens treer og ligaens bund.

Selvom Stevnsgade stadig lå nederst i tabellen, var det et hold med fornyet selvtillid efter, at de havde vundet to ud af deres sidste tre kampe. Første sejr kom hjemme mod Wolfpack, dernæst tog de på tur til Sydfyn og besejrede Svendborg Rabbits i deres kaninhul. I tirsdag sluttede sejrstimen så, da Team FOG Næstved besøgte Nørrebrohallen.

Selvom mange holder ferie i denne uge og søger med bjerge i nord og syd, er der ingen pause til Bakken. De er i gang med en NBA-lignede situation med fire kampe på fem dage. Første kamp var torsdag ude mod Horsens, som blev vundet. Bjørnene var i aktion fredag mod Stevnsgade, lørdag mod Randers og søndag mod Hørsholm.

På grund af den travle weekend havde DeVaughn Akoon-Purcell og Chris Christoffersen fået fri og var blevet i Aarhus.

En klasse til forskel

Bakken Bears lagde hårdt ud med et fuldbanepres, som voldte i Supermen problemer. I angrebet viste gæsterne heller ingen nåde, og gik gang på gang inside til Michel Diouf, som blev dækket op af den 14 centimeter mindre Mike Flowers.

Stevnsgade havde svært ved at score og hver gang, de lavede et lille run, havde Bakken et modsvar. Adama Darboe og Tony Bishop havde begge 15 point ved halvleg og var varme fra downtown. Tre ud af fire af Darboes trepointsforsøg havde fundet vej igennem nettet, mens Bishop havde ramt begge af sine forsøg. Tony Bishop leverede også to dunks i det sidste minut af halvlegen. 36-57 var stillingen efter de første to perioder.

Anden halvleg bød på mere af det samme, men Steffen Wich begyndte at eksperimentere lidt mere med sine line-ups. Flere gange så man den 202 centimeter høje David Kristensen dække Stevnsgades guards op. Starterne (Darboe, Bishop, Diouf, Doug Wiggins og Darko Jukic) brugte det meste af fjerde periode på bænken. Måske var det derfor, at Stevnsgade havde deres bedste periode i kampens sidste. Stevnsgade vandt sidste periode 29-22, men det var ligegyldigt for resultatet. Bakken fik sig en sikker 25 points sejr – 78-103.

Tony Bishop blev kampens topscorer med 22 point. Marius Sørensen gjorde debut for Bakken i denne sæson og spillede en flot kamp med ti point og flere akrobatiske scoringer omkring kurven. Med aftenens sejr indtog Bakken andenpladsen i Basketligaen.

Filip Rajovic blev igen Stevnsgades mest scorende spiller med 19 point. Supermen har nu ti dage til at gøre sig klar til næste kamp. Den kamp er også mod Bakken Bears – denne gang i Århus.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Mere fra Bakken Bears