fbpx
Connect with us

Basketligaen

Basketligaen top 5 plays

5.

På denne uges femteplads har vi Oscar Quackenbush, der fandt Jordan Naughton, under kurven, efter et pick and roll. Naughton kvitterede herefter med et tungt dunk.

4.

På fjerdepladsen har vi et lignende play denne gang mellem Deshawn Stephens og Adama Darboe. Stephens var dog ikke tilfreds med et almindeligt dunk, så han greb kuglen og smed den i med ryggen til kurven.

3.

Tredjepladsen er indtaget af Bertrand Awana, der fortalte Deng Geu, at han bestemt ikke var inviteret til et gratis lay-up. Tværtimod smed Awana, Geu på porten ikke én, men to gange.

2.

På andenpladsen har vi, endnu en Bakken spiller denne gang i form af, QJ Peterson, der gør hvad han gør bedst. Med uhyggelig acceleration satte han Mads Bro Hansen af. Nikolas Skouen forsøgte at møde ham ved kurven, men måtte indse at hans genetiske potentiale aldrig vil tillade et sådant møde i de luftlag.

1.

Førstepladsen tager Jonathan Jeanne sig af. Air Franch viser igen, hvor alsidig og koldblodig han er. Efter at Brantley Bynum fik slået bolden løs, ragede Jeanne den til sig for øjnene af Esben Reinholt. Herefter brugte han sin fysik til at levere et monsterdunk i skallen på FOG Næstved. Det var samtidigt kniven i hjertet på Næstved, der så ud til at lave et sent comeback.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen