fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken-profil skifter til Rusland

Tobin Carberry er færdig i Bakken Bears-trøjen efter en enkelt sæson i Aarhus. Han skifter i den kommende sæson til russiske Avtodor Saratov.

Arkivfoto: BasketballCL

Bakken Bears hentede inden den forgangne sæson point guarden Tobin Carberry til klubben. Det viste sig at være et godt match, og Carberry gik forrest for Bjørnebanden i både Basketligaen og i FIBA Europe Cup.

I sidstnævnte turnering stod Bakken Bears over for russiske Avtodor Saratov i to omgange, men i begge tilfælde blev det til nederlag til den russiske klub, som de danske mestre mødte i gruppespillet. Saratov må dog alligevel have været lidt imponeret af de danske mestre, for nu henter de Carberry til klubben.

Carberry spillede ellers ikke sine bedste kampe i Bakken-trøjen mod det russiske mandskab, hvor han i de to opgør blot scorede otte og ti point på dårlige skudprocenter. Den 28-årige amerikanske guard gjorde dog så god figur i resten af turneringen, at det ikke har sat en stopper for skiftet.

Avtodor Saratov spiller i den stærke russiske liga VTB-ligaen, som udover de bedste russiske hold også tæller de bedste mandskaber fra omkringliggende lande.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears