fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken-profil skifter til Rusland

Tobin Carberry er færdig i Bakken Bears-trøjen efter en enkelt sæson i Aarhus. Han skifter i den kommende sæson til russiske Avtodor Saratov.

Arkivfoto: BasketballCL

Bakken Bears hentede inden den forgangne sæson point guarden Tobin Carberry til klubben. Det viste sig at være et godt match, og Carberry gik forrest for Bjørnebanden i både Basketligaen og i FIBA Europe Cup.

I sidstnævnte turnering stod Bakken Bears over for russiske Avtodor Saratov i to omgange, men i begge tilfælde blev det til nederlag til den russiske klub, som de danske mestre mødte i gruppespillet. Saratov må dog alligevel have været lidt imponeret af de danske mestre, for nu henter de Carberry til klubben.

Carberry spillede ellers ikke sine bedste kampe i Bakken-trøjen mod det russiske mandskab, hvor han i de to opgør blot scorede otte og ti point på dårlige skudprocenter. Den 28-årige amerikanske guard gjorde dog så god figur i resten af turneringen, at det ikke har sat en stopper for skiftet.

Avtodor Saratov spiller i den stærke russiske liga VTB-ligaen, som udover de bedste russiske hold også tæller de bedste mandskaber fra omkringliggende lande.

Køb dit NBA-gear her

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Bakken Bears