fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken-kaptajnen fortsætter: Vil i Champions League

Kaptajnen Morten Sahlertz har skrevet under på en ny toårig kontrakt med de danske mestre.

Arkivfoto: Vildmedfoto.dk

For lidt over en måned siden sikrede Morten Sahlertz sig det danske mesterskab med Bakken Bears. Og det er langt fra første gang, at den nu 30-årige Bakken-kaptajn har vundet medaljer med Bjørnebanden.

Allerede som 17-årig debuterede Sahlertz for Bears, som han siden har spillet for, bortset fra to sæsoner i henholdsvis Horsens IC og norske Tromsø Storm. Kaptajnen har i alt vundet syv danske mesterskaber i Aarhus.

De seneste sæsoner har desuden budt på stor succes i FIBA Europe Cup, hvor Bakken Bears for alvor har skabt sig et europæisk navn. Det har givet Sahlertz blod på tanden til at tage endnu en tørn i Bakken-trøjen.

“Vi er i gang med en rejse i forhold til europæisk basketball, og da vi har haft to gode sæsoner med henholdsvis semi- og kvartfinale i FIBA Europe Cup, så er mine ambitioner høje, og jeg glæder mig til at være med til at prøve at tage et ekstra skridt til en eventuel finale i FIBA Europe Cup eller kvalificere os til Basketball Champions League i de kommende to sæsoner”, siger Bears-kaptajnen til Bakkens Facebookside.

Forlængelsen vækker begejstring for sportsdirektør Michael Piloz, der glæder sig over at have en spiller, der er med til at sætte baren højt.

“At fastholde dygtige spillere er naturligvis vigtigt for os. Men at fastholde spillere, der ved, hvordan man i hverdagen skal agere for at sikre den bedste mulighed for at vinde er endnu vigtigere. Udover et fremragende trepointsskud er Morten virkelig vigtig til træning og kamp – han ved, hvornår der skal trykkes på speederen i forhold til at præstere, og han er en spiller, der sætter holdets behov højt’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Bakken Bears har nu følgende spillere på kontrakt til den kommende sæson: Adama Darboe, Morten Sahlertz, Thomas Lærke, Tylor Ongwae, Ryan Evans og Michel Diouf.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Bakken Bears