fbpx
Connect with us

Basketligaen

Bakken er alene i front efter sejr over Rabbits

Basketligaen påbegyndtes efter landsholdspause med Bakken Bears og Svendborg Rabbits i direkte duel.

Onsdag aften var der budt op til en klassiker i dansk basket. Bakken Bears tog hjemme imod Svendborg Rabbits.

Begge hold manglede inden dagens opgør seks kampe i grundspillet. Bakken kæmpede for at bringe sig alene på førstepladsen; forbi Randers Cimbria. Rabbits forsøgte derimod at lægge afstand til Team FOG Næstved på den delte fjerdeplads.

Kampen startede i højt tempo. Rabbits lignede et hold, der var kommet for at spille. De startede bedst, men halvvejs i første periode var stillingen lige: 14-14. Perioden forblev jævnbyrdig, og sluttede med resultatet 22-22.

I anden periode formåede Rabbits indledningsvist at holde Bears for døren. Men så begyndte hjemmeholdet at skrue på knapperne.

Michel Diouf havde en kraftig finger med i spillet. Med fem minutter tilbage af perioden sendte han en dyb treer afsted, som ramte, trods han blev fejlet. Diouf scorede på det efterfølgende straffekast til stillingen 34-29. Denne sekvens markerede et begyndende Bakken momentum. Derfor gik de til pause foran 47-39.

Det lignede, at Bakken vil trække fra, men Rabbits holdte stand og formåede sågar at reducere afstanden; således stillingen var 68-61 inden fjerde periode.

Svendborg fortsatte det gode spil præget af høj intensitet. Dette resulterede i en overraskende Rabbits føring på 72-73 halvvejs i fjerde perioden. Med halvandet minut tilbage var Rabbits foran med et point, men så smed de det hele væk.

Thomas Lærke tog bolden til kurven. Blandt tre fjender smed han en bøn i vejret, som på mirakuløs vis endte som et ”and one play”. Lærke missede sit straffekast, men Diuf blev fejlet usportsligt, hvilket sendte ham på straffekastlinjen.

Seancen forvandlede Rabbits’ føring til en Bakken-føring på 79-83. Rabbits kom sig aldrig, og kampen endte med sejr til Bakken på 87-83.

Ryan Evans leverede 18 point for Bakken, mens Durell Vinson havde 17 point og 9 rebounds.

Bakken Bears er dermed alene på førstepladsen med 36 point; to point foran Randers. Rabbits forbliver på den delte fjerdeplads med Næstved; begge har 22 point.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen