fbpx
Find os her

Basketligaen

Bakken dominerede på Nørrebro

Der var ikke meget spænding i kampen, da Stevnsgade Copenhagen bød Bakken Bears velkommen på Nørrebro. Århusianerne bombede 20 treere på deres vej til en 61-pointssejr.

Foto: BasketballCL.com

Spiludbyderen Danske Spil gav ikke Stevnsgade den store chance mod de ubesejrede mestre fra Bakken Bears. Århusianerne var favoriserede med mere end 27 point. Det viste sig, at Bakkens mandskab blev undervurderet.

Bears forblev ubesejret i både Danmark og Europa med en sejr på 61 point. Lige fra start var Bakkens overlegenhed en faktor, og hvor man tidligere har set holdet spille sig ned på Stevnsgades niveau (de to hold spillede en tæt kamp sidste sæson), var det ikke tilfældet i går. Udeholdet scorede 28 point i første periode og holdte københavnerne på blot 12.

Hoppede man ind midt i anden periode og så kampen på Fanseat.com igår aftes, ville man til ens store overraskelse se resultatet 26-33. Det var dog det tætteste hjemmeholdet kom på at skabe spænding i kampen. Bjørnene sluttede perioden med et 27-3 run, og ved pausestillingen 29-60 var kampen forlængst afgjort.

De fleste kender til Københavns Bombardement i 1807, og selvom igår nok ikke vil få helt samme plads i historien måtte hjemmeholdet føle lidt af samme rædsel. Bakken bombede hele 12 treere i kurven i første halvleg på 19 forsøg. Stevnsgade fandt kun bunden af nettet på én enkelt af deres 12 forsøg.

Det mest positive for Stevnsgade i anden halvleg var, at man forhindrede Bakken i at score 60 point igen. Kampen endte 57-118. Tilskuerne i Nørrebrohallen fik set Bakken tangere deres egen klubrekord med 20 ramte treere i kampen på hele 49%.

Alle spillere i Bakkens trup fik spilletid og kom på scoringstavlen. Ryan Martin leverede flest point med 23. Kampens topscorer skulle imidlertid findes hos hjemmeholdet, hvor Stefan Jevric fortsatte sin kamp efter at blive årets unge dansker i ligaen. Det blev 24 point, ti rebounds og tre steals i gårsdagens kamp.

Mere fra Bakken Bears