fbpx
Find os her

Wolfpack blev dog ikke kørt helt over fra starten af kampen, hvor de indledte kampen i en tæt zone. Det gav Bakken problemer i starten, hvor de ikke havde evnerne til at åbne zonen op, via de normale skud fra distancen. Derfor var det også lidt overraskende Wolfpack, der førte kampens første periode.

Bakken Bears skiftede kraftigt ud, for at spare profilerne frem mod tirsdagens vigtige kamp i FIBA Europe Cup, hvor de spiller returkamp mod franske ESSM Le Portel. Derfor var det bestemt ikke i overbevisende stil, at østjyderne kørte sejren i land.

Mod slutningen af tredje periode kom hjemmeholdet noget overraskende foran, men det holdt ikke længe. Sidste periode kunne Wolfpack ikke holde tempoet længere, og Bakken satte kul på og viste, hvilket klassemandskab de er.

Mest spilletid fik Doug Wiggins for Bakken med blot 25 minutter på banen. Fysikken blev derfor formentlig afgørende for kampen, hvor Bakken til slut havde flest friske kræfter i benene.

Durell Vinson havde flest minutter på banen i kampen, og han blev da også ret sikkert kampens topscorer med 28 point og dertil 12 rebounds. Derudover skal hjemmeholdets blot 17-årige stjerne i svøb, Danijel Marsenic også fremhæves. Han scorede imponerende 13 point i kampen.

For Bakken Bears blev Michel Diouf topscorer med 18 point og ni rebounds.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Bakken Bears