fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bjørnene løb ind i tysk mur

Bakken Bears havde et mål og forblive bedst indbyrdes mod det tyske mandskab, men Bjørnene fik ørene i maskinen mod Medi Bayreuth

Foto: Youtube

Bakken Bears havde taget et solidt forspring i det indbyrdes opgør ved at vinde første opgør over Medi Bayreuth med hele 110-92 i FIBA Europe Cuppens første runde. Et af de erklærede delmål var, udover naturligvis at prøve at vinde kampen, derfor ikke at tabe med mere end 17 point. Missionen fejlede dog og Bakken Bears må rejse hjem med et nederlag på hele 105-92.

Det tyske mandskab var bedst fra start til slut, selv Bjørnene momentant leverede gode seancer. Ryan Evans stod for aftenens første tre point, men siden fulgte et 12-2 run til hjemmeholdet. Flere gange var Bakken Bears oppe og snuse til en udligning, men med en sejr i alle fire perioder blev afstanden mellem de to hold kun større, som minutterne gik.

Efter pausen var de danske gæster kun lejlighedsvis bagud med mindre end ti point. Pusten gik i sidste ende helt af ballonen, og det var ved at gå helt galt for Bakken Bears, der undervejs var bagud med næsten 30 point. De fik dog sat en stopper for blødningen og endte med et nederlag på 23 point.

James Woodard leverede en brandkamp og blev topscorer med 23 point. Han skød flotte 9/11 i feltet. Fire andre spillere fra det tyske hold leverede et tocifret antal point med rigtig gode procenter. Darko Jukic var mest scorende for Bjørnene. Han scorede 19 point efter at have skudt eminente 8/9 i feltet. Også Michel Diouf, Thomas Lærke og Nimrod Hilliard leverede et tocifret antal point, og både Diouf og Hilliard var henholdsvis to rebounds og tre assists fra en double-double. 

 

Køb dit NBA-gear her

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Bakken Bears