fbpx
Find os her

Bakken Bears skal igennem kvalifikationen til Basketball Champions League-turneringen. Det står i dag klart, efter FIBA har offentliggjort hvilke hold, der skal spille de forskellige kvalifikationsrunder, og hvilke hold der er direkte kvalificeret til den kommende sæson.

Bakken Bears skal dermed igennem tre kvalifikationsrunder, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spille gruppespillet i Europas tredjebedste turnering.

I første kvalifiktionsrunde kan Bakken Bears støde på blandt andet de engelske mestre Leicester Riders, flere gengangere fra tidligere Champions League-møder i form af hviderussiske Tsmoki Minsk og hollandske Donar Groningen, samt store klubber som FC Porto (Portugal), Hapoel Tel-Aviv (Israel) og Nizhny Novgorod (Rusland).

Lodtrækningen til første runde vil finde sted onsdag d. 11. juli, kl. 11.00 og kan følges live på Champions Leagues hjemmeside.

Første runde af turneringen vil blive spillet d. 20. september.

Kvalifikationsholdene

Hold der er kvalificeret direkte til gruppespillet

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Bakken Bears