fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears vinder i stjernefyldt træningskamp

Bakken vandt for anden gang på tre dage over London Lions i en træningskamp.

Bakken Bears tog søndag deres anden sejr på tre dage over London Lions i en træningskamp på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen. Kampen endte med en 105-88 sejr til hjemmeholdet.

Der var lagt op til stjernetræf i Vejlby-Risskov Hallen, hvor der for første gang siden marts var tilskuere på lægterne. London Lions havde Byron Mullens og DeAndre Liggins med i truppen, der til sammen har spillet hele 366 kampe i NBA. Samtidig havde Bakken Bears Justin Dentmon og DeVaughn Akoon-Purcell med, der også begge har erfaring fra verdens bedste basketliga. Begge spillere er på korttidskontrakter, så det var som udgangspunkt eneste mulighed for at opleve de to amerikanske stjerner live.

Kampen startede lidt rodet ud, hvor begge hold havde svært ved at komme på tavlen. Lions havde nogle store tunge spillere med, der havde svært ved at følge med Bakkens spillere. I slutningen af første periode og starten af anden periode skabte Bakken sig et stort forspring, der blandt andet skyldes Akoon-Purcell, der ramte fire 3’ere i streg.

Anden periode var ren opvisning fra Bakkens side. De gik på et 27-5 run, hvor de nærmest ikke kunne ramme ved siden af, og 3’erne regnede i. I sær Akoon-Purcell og QJ Peterson viste sig frem fra deres bedste side. Tylor Ongwae havde også havde flere store spil, blandt andet et vanvittigt put back dunk. Bakken kunne derfor gå til pause foran med 57-38.

Anden halveg blev en lidt mere stille og rolig affære, da kampen var afgjort. Holdene prøvede derfor forskellige taktiker og spillere af, men sejren kom aldrig i fare for Bakken Bears, der sikkert vandt 105-88.

DeAndre Liggins var lyspunktet for London Lions, hvor NBA veteranen flere gange viste talentet frem. Han endte kampen med 25 point. Også Angolaneren Edmir Lucas havde en fin kamp med 22 point.

For Bakken Bears viste Akoon-Purcell, hvorfor han har været på kontrakt i NBA. Han endte kampen med 21 point (5/7 på 3’eren), 6 rebounds og 3 assists. Det var vigtigt for Bears at få Akoon-Purcell i gang efter, at han kun havde 4 point i den første træningskamp mellem holdene. Også QJ Peterson havde en flot kamp med 26 point (5/6 på 3’eren) og 4 assists.

Træningskampene mod Lions var en del af Bears forberedelser til deres Champions League kvalifikationskamp mod Hapoel Tel-Aviv d. 23. september.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears