Find os her

Bakken Bears tog her til eftermiddag mod Randers Cimbria i et ægte østjysk derby. Bakken skulle forsøge at fortsætte den gode stime fra ugens to tidligere kampe, som begge er blevet til sejre mod henholdsvis rivalerne fra Horsens IC i onsdags og Stevnsgade i går aftes. Randers skulle derimod forsøge at rejse sig efter nederlaget til Hørsholm i sidste kamp og forsøge at holde liv i håbet om en plads i top 4 i grundspillet.

Randers kom dog også for at spille med bjørnene og fik også en rigtig god indledning på kampen, hvor de prøvede at løbe lidt med hjemmeholdet, der måske havde lidt trætte ben efter kampen mod Stevnsgade i går.

Bakken Bears virkede dog topmotiverede og spillede enkelt, men flot basketball, der ledte til nemme scoringer mod et svagt defensivt spillende Randers-mandskab.
Efter et hurtigt run fra hjemmeholdet måtte Cimbrias træner, Eric Olson, tage en timeout for at få vækket sit hold, der var bagud 27-21 efter de første ti minutter.

De defensive problemer fortsatte for Randers, der simpelthen ikke kunne holde Bakken Bears væk ude af feltet, og samtidig var de fået en smule i stå offensivt. Derfor trak Bakken Bears meget naturligt fra og førte 44-29 midt i anden periode.
Det blev ikke meget bedre for Randers, der var overmatchtet på alle punkter i første halvleg, hvor hjemmeholdet skød hele 71 procent fra gulvet. Stillingen efter første halvleg var 57-42.

Randers kom som forvandlede ud til anden halvleg, hvor de fik styr på den offensive del af spillet og det hjalp på moralen i den anden ende, hvor de fik langt flere stops end tidligere i kampen. Det rakte dog ikke til mere end til tider at begrænse størrelsen på Bakkens føring, der i løbet af perioden svingede meget, men efter tredje periode var stillingen 75-61.
Bakken virkede i fuld kontrol og i stand til at skrue op for tempoet, når gæsterne var ved at nærme sig, og det var tredje periode en tydelig afspejling af.

Bakken Bears lukkede også sikkert kampen til deres fordel i fjerde periode og vandt overbevisende 100-82 og fik dermed den bedst mulige optakt til morgendagens kamp mod Hørsholm, der bliver den fjerde kamp i denne uge.

Kampens topscorer blev Randers’ Deuce Bello, der leverede en flot præstation og scorede hele 30 point, mens det for Bakken Bears blev DeVaughn Akoon-Purcell med 25 point.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Mere fra Bakken Bears