fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears tilføjer topscorer til guard rotationen

Den nigeriansk/amerikanske guard David Efianayi er ny mand i Aarhus.

Foto: Vildmedfoto.dk

Hvis ikke Bakken Bears skulle være stærke nok i forvejen, så har de sat endnu en tyk streg under deres favoritværdighed til at tage mesterskabet.

Godt nok er det før set, at spillere er scoutet forkert tll Basketligaen eller på anden vis har overrasket negativt, men det er en solid scorer, Bjørnene har hentet til byen.

David Efianayi er 23 år og kommer direkte fra college. Den 188 centimeter høje guard har spillet alle fire college år for Gardner-Webb Universitys basket hold, Runnin’ Bulldogs, hvor han især de seneste to sæsoner har scoret mange point.

Runnin’ Bulldogs spiller i Big South konferencen i NCAA I. Den vandt de i den netop overståede sæson og deltog for første gang i universitets historie ved March Madness. Her røg klubben ud til førsteseedede Virginia Cavaliers, der endte med at vinde turneringen.

Efianayi blev topscorer for holdet med et snit over 35 kampe på hele 18,1 point. Derudover snittede han 3,7 rebound, 2,9 assist, 1,1 steal og havde en skudprocent fra trepointslinjen på hele 42%.

’Vi glæder os ekstremt meget til at få David til Danmark. Han passer rigtig fint ind i den profil, vi har ledt efter, og vi har fået rigtig gode anbefalinger på ham – dels fra den skole, hvor han har sat nogle solide aftryk og dels fra vores tidligere stjerne, DeVaughn Akoon-Purcell, der har trænet med ham i sommer’, siger sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz, til klubbens Facebook-side.

Med sit nigerianske pas kom Efianayi ikke til at tælle som amerikaner, og dermed har Bakken Bears fortsat kun en amerikaner i truppen (Ryan Evans, red.).

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears