fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears slutter året på toppen

Bakken Bears hentede sin 12 sejr i Basketligaen i går aftes mod Team FOG Næstved. Det afsluttede et årti med masser af successer.

Foto: vildmedfoto.dk

Bakken Bears har været det altdominerende hold i Danmark i det snart overståede årti. Deres succes herhjemme og i Europa kan ingen andre matche. Derfor er det også passende, at Steffen Wichs tropper slutter året øverst i Basketligaen. Den plads sikrede de sig med 91-72 sejren over Team FOG Næstved mandag aften.

Bakken Bears fører i en trio af hold med 24 point. Indbyrdes kampe over og færre nederlag end Randers Cimbria og Horsens IC holder bjørnene i front.

Næstved formåede aldrig at ryste de regerende mestre. Bakken vandt således tre ud af fire perioder og spillede den sidste uafgjort. Hjemmeholdet sad på det meste af spillet og var foran med 26 point. Det ene sted, hvor Næstved dominerede var i reboundsspillet.

Gæsterne tog 15 rebounds mere end Bakken og hele 21 af dem var offensive. Det udnyttede Team FOG til at score 16 point på ekstra forsøg. Steffen Wich var efter kampen ikke tilfreds med indsatsen på det område – det havde endda været et fokuspunkt inden kampstart.

Bakken viste igen deres bredde og gav alle spillere tid på banen. Ti ud af de 11 spillere kom også på måltavlen. Michel Diouf førte an med 15, mens Christopher Ortiz præsterede en double-double med 13 poing og 11 rebounds.

Gæsterne havde svært ved at få tur i den og selvom Rob Marberry, Jahmal Jones og Carlos Mateo scorede 12 point hver, havde ingen anden fra Næstved mere end syv point. Team FOG slutter året af i bunden af Pro A, hvor de ligger á point med Svendborg Rabbits.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears