Find os her

Team FOG Næstved var lørdag eftermiddag  på besøg hos de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, som skulle at forsøge at revanchere  nederlaget i holdenes sidste møde.

Det hold, der kunne hive sig sejrsrigt ud af dagens opgør, kunne samtidig sætte sig alene på tredjepladsen i Basketligaen.

Næstved startede kampen med alvorlige problemer i den offensive ende, hvor de slet ikke kom frem til gode skud. I den anden ende rullede Bakken derudaf og bragte sig foran 8-0 efter tre minutters spil.

Første periode bød på en brandvarm præstation fra DeVaughn Akoon-Purcell, der var helt ustoppelig og scorede hele 20 point i de første ti minutter! Det betød, at Bakken løb fra gæsterne og var foran 32-14 efter første periode.

Anden periode startede ud med stor fokus på dagens dommere, der ikke var populære blandt hverken hjemmeholdets spillere, trænere eller tilhængere. Det betød dog ikke noget for Næstved, der lagde ud med et 16-2 run, hvilket reducerede føringen til kun seks point.

Næstved red på en bølge og kunne med et minut tilbage af anden periode højst overraskende udligne til 38-38.

Første og anden periode var altså som nat og dag for de to hold, der gik til pause ved stillingen 40-42 til udeholdet, der havde formået at rejse sig ovenpå den forfærdelige første periode.

Anden halvleg startede meget, som første sluttede, med utrolig høj intensitet og jævnbyrdighed, mens dommerne stadig var i fokus hos begge mandskaber.

Bakken fik dog skabt deres hidtil største føring siden halvleg ved 58-53, men Næstved ville altså ikke give helt slip. Holdene gik fra tredje periode ved 61-56, hvilket lagde op til tætte sidste ti minutter.

Bakken lagde dog fra land i starten af fjerde periode og scorede de første fem point til 66-56, og fra dette øjeblik gik luften ud af ballonen hos gæsterne fra Næstved, der ikke formåede at svare tilbage på det artilleri, Bakken kom med i fjerde.

Bakken Bears tog en sejr på 88-80 og lægger sig dermed op på Basketligaens tredjeplads.

Topscorer for Bakken Bears blev DeVaughn Akoon-Purcell, der scorede hele 31 point, mens Kazembe Abif scorede 24 point og tog ti rebounds for Næstved.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Mere fra Bakken Bears