fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears “skifter” hjemmebane

I et forsøg på at løfte dansk basket har Bakken Bears indgået aftaler med omegnsklubber om at stå for at arrangere basketligakampe.

Foto: Vildmedfoto.dk

Bakken Bears er gået ind i kampen for at hæve niveauet i dansk basket, og i den forbindelse har Bjørnene taget kontakt til klubber i omegnen af Aarhus for at høre, om de vil stå for at arrangere enkelte basketligakampe.

Første gang med det nye tiltag er den 22. september, når Bakken Bears i sin åbningskamp tager imod Copenhagen Basketball. Det er Hadsten Hawks, der har fået æren at stå for afviklingen af kampen.

“I Hadsten Hawks er vi rigtigt glade for det samarbejde, vi har med Bakken Bears, så da vi blev spurgt, om vi var klar på at arrangere en kamp i Basketligaen, var svaret et klart ‘ja tak’ ” lyder det fra Hadstens næstformand, Anders Andersen.

Også sportsdirektør hos Bakken Bears, Michael Piloz er glad for de nye aftaler.

“Hvis vi skal udvikle os på lang sigt, er det væsentligt, at basketball udvikler sig i Østjylland” kommer det fra den mangeårige klubmand.

Udover kampen mod Copenhagen Basketball er opgøret den 15. december mod BMS Herlev Wolfpack programsat til Egelundhallen, hjemmebane for BMI, mens dialogen om adskillige andre opgør også er i gang.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears