fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears nedlagde Værløse Blue Hawks

Bakken Bears fortsatte søndag eftermiddag deres sejrsstime med sejren mod Værløse Blue Hawks i en underholdende kamp i Basketligaen.

Arkivfoto: Vildmedfoto.dk

Det var et formstærkt Bakken Bears-mandskab, der søndag eftermiddag tog imod Værløse Blue Hawks i Basketligaen. Der var heller ingen slinger i valsen, da hjemmeholdet kunne sende gæsterne hjem med et nederlag i bagagen på 101-82.

Bakken Bears gik ind til kampen som ubesejrede i Basketligaen, og truppen var yderligere blevet forstærket med Nimrod Hilliard, der for nylig skrev kontrakt med de forsvarende danske mestre. Du kan finde bl.a odds superliga og på Basketligaen, hvis du tror Bakken Bears kan vinde titlen.

Hilliard fik sin debut for Bjørnene i onsdagens sejr på udebane mod Egis Kormend fra Ungarn i FIBA Europe Cup, og han kunne formentligt ikke have drømt om en bedre debut. Hilliard leverede og endte som kampens topscorer med 19 point.

Værløse derimod har ikke ligefrem fået den bedste start på sæsonen med to sejre og fem nederlag. Værløse var inden kampen mod Bakken placeret på en tredjeplads i Pro B-rækken.

Bjørnene førte an

Det var en jævnbyrdig start på kampen, men Bakken så ud til at trække stille og roligt fra. Samtlige af Bakkens spillere fik sine første minutter på banen i løbet af første periode, herunder Nimrod Hilliard, som efter fem minutter kom ind til sin debut for Bakken Bears i Basketligaen til klapsalver fra de fremmødte fans.

Stilling efter kampens første fem minutter var 17-11. Adama Darboe var varm og sænkede den ene treer efter den anden. Darboe sluttede første halvleg med 16 point, hvoraf 12 af dem var bag distancen.

Morten Sahlertz gjorde et fint indhop og var sammen med Adama Darboe en af første halvlegs store oplevelser. De to Bears-spillere brændte varme bag trepointslinjen og skød sammenlagt 6/6 fra trepointsland.

Værløse kæmpede bravt for at holde sig inde i kampen, men Bakken var en for stor mundfuld for Pro B-mandskabet. Offensivt kørte Bakken Bears udeholdet rundt i manegen, mens deres fuldbanepres også udfordrede Værløse. Værterne var foran med 58-38 efter første halvleg.

Det regnede med treere

Bakken gik ind til anden halvleg komfortabelt i front. Tredje periode forløb akkurat som starten på første periode, hvor de to mandskaber fulgtes ad. Værløse så ellers ud til at gå hen og vinde tredje periode, men et imponerende half court buzzer beater-skud fik stillingen op på 17-17 i tredje periode.

Jævnbyrdigheden fortsatte i fjerde periode, hvor Værløse kæmpede for at holde sig inde i kampen. Også Simon Bjørnebo brændte varm bag trepointslinjen i anden halvleg og ramte fire trepointsskud.

Trods Værløses forsøg på at komme tilbage i kampen, kunne Bakken Bears cruise sig frem til den ottende sejr i denne sæson. Kampens topscorer blev Adama Darboe, Tylor Onwae og Morten Sahlertz med hver 16 point. Værløses topscorer var Nikolaj Bank med 15 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Bakken Bears