fbpx
Find os her

Basketligaen

Bakken Bears konsoliderede førstepladsen

Horsens havde godt styr på gæsterne fra Aarhus, da Basketligaens første- og andenplads mødtes i Forum Horsens, men en stærk anden halvleg fra Bjørnene konsoliderede for alvor Bakken Bears’ position som ligaens pt. stærkeste hold.

Foto: Vildmedfoto.dk

Bakken Bears har næsten sikret sig førstepladsen i grundspillet efter, at de fredag aften på udebane mod Horsens IC vandt med cifrene 101-94. Dermed sikrede de sig endegyldigt at være bedst indbyrdes, da det var aarhusianernes tredje sejr ud af tre mulige.

Det var ellers hjemmeholdet, der lagde bedst fra land. Kort inde i perioden havde Horsens bragt sig foran med 14-5, inden Bakken fik udlignet med et 12-3 run. Værterne svarede igen, og midt i anden periode havde Horsens igen bragt sig foran, denne gang med hele 16 point. En fin slutspurt inden pausen af gæsterne sørgede dog for, at forspringet var på ti point.

Efter pausen viste Bakken Bears, hvorfor de topper rækken. Langsomt åd de sig ind på Horsens, og ved tredje periodens slutning var stillingen helt lige mellem de to hold med cifrene 72-72. I fjerde periode lagde de to hold ud med at følges ad, inden det faktisk var hjemmeholdet, der fik skabt et lille hul. Det åd Bjørnene dog hurtigt igen med et 13-0 run, og det run kom værterne sig ikke over.

Topscorer blev Tobin Carberry med 29 point efterfulgt at holdkammeraten Darko Jukic med 27 point, der skød imponerende 75% og 64% fra toeren. Mest scorende for Horsens var Stefan Savic med 21 point, der blandt andet skød 3/6 fra treeren.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Bakken Bears