fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears holder på Ryan Evans

Bakken Bears har forlænget kontrakten med Ryan Evans, der har skrevet under på treårig kontrakt med de danske mestre.

Arkivfoto: Per Bille

Bakken Bears hentede i sidste sæson Ryan Evans til klubben efter to sæsoner i den bedste franske liga. Amerikaneren blev hurtigt en profil for de danske mestre, og nu kan aarhusianerne se frem til at holde på den stærke forward i flere år fremadrettet.

Evans har skrevet under på en treårig kontrakt med Bjørnebanden, hvor han anses som en af grundpillerne, når Bears i september skal forsøge at kvalificere sig til Basketball Champions League.

28-årige Evans spillede en flot debutsæson i Basketligaen, hvor han snittede 14,6 point, 5,5 rebounds, 2,6 assists og et steal på bare lidt over 20 minutter per kamp. I FIBA Europe Cup var han ligeledes en af holdets store profiler, hvor han snittede 12,8 point, 5,4 rebounds og 2,9 assists.

Der har været stor interesse for den stærke forward fra store ligaer rundt omkring, men Evans bliver i Aarhus, hvor han er faldet godt til.

“Bakken Bears er en speciel klub for mig, fordi det giver en unik mulighed, for at jeg kan vokse som spiller og som person. Jeg sætter stor pris på de relationer, jeg har skabt både på og udenfor banen, og dem ser jeg frem til at fortsætte,” siger Evans til Bakkens Facebookside og fortsætter:

“Muligheden for at lave en længerevarende aftale var meget attraktiv, fordi jeg føler, at mulighederne og potentialet i Bakken Bears er endnu større end klubben eller jeg selv er. Sammen vil vi fortsætte med at bygge og sikre opmærksomhed til dansk basketball i den dynamiske sport, som jeg har elsket, siden jeg var 12 år.”

Aftalen glæder sportsdirektør Michael Piloz, der med underskriften af Evans har en håndfuld spillere på kontrakt til næste sæson: Adama Darboe, Thomas Lærke, Tylor Ongwae, Michel Diouf og Ryan Evans.

“Det er afgørende for udviklingen af Bakken Bears, at vi kan fastholde nogle af vores nøglespillere, og en sådan har Ryan Evans vist sig at være – i Basketligaen, hvor han af kollegerne blev kåret som den bedste spiller, og nok så væsentligt internationalt, hvor Ryan kom med rutine og fysisk formåen,” siger Piloz til Bakkens Facebookside.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Næste kamp

More in Bakken Bears